Ce este nou cu noi?

SECESPOL-CZ este un lider în producția de schimbătoare de căldură

4. 4. 2021

SECESPOL-CZ este un lider în producția de schimbătoare de căldură

SECESPOL-CZ este un lider în producția de schimbătoare de căldură, renumite pe piețele internaționale de 30 de ani. În afară de produsele standard precum schimbătoarele tubulare, cele cu plăci brazate și schimbătoare de căldură cu plăci și garnituri, SECESPOL oferă soluții adaptate de transfer termic pentru industria petrochimică, energiei electrice și termice, alimentară și farmaceutică.

Tehnologia de ultimă generație și producția internă garantează cea mai bună calitate. O echipă experimentată de proiectanți lucrează în permanență la dezvoltarea unor schimbătoare de căldură cat mai inovative și mai eficiențe, adaptându-le la cerințele clienților. Suntem dornici să preluam proiecte complexe cu provocari din punct de vedere tehnologic.

SECESPOL este prezent la nivel mondial prin filialele sale: SECESPOL SUA, SECESPOL Canada, SECESPOL Germania, SECESPOL Cehia, SECESPOL Ucraina, SECESPOL Rusia, SECESPOL Asia, SECESPOL Marea Britanie și prin peste 500 de distribuitori din întreaga lume.

SECESPOL este axat pe inovație și dezvoltare, fapt sustinut de numeroase brevete și premii. Cele mai bune standarde de calitate sunt atestate prin urmatoarele certificate și aprobări: UDT, ASME (U&UM), PED 2014/68 / UE, EAC, China ML, 3-A, ISO 9001, ISO 3834-2.

CONTACT

CONTACT